علت خارج نشدن آب از دستگاه تصفیه آب خانگی

علت خارج نشدن آب از دستگاه تصفیه آب خانگی

مطالب اخیر

خارج نشدن آب از دستگاه تصفیه آب خانگی دلایل بسیاری می‌تواند داشته باشد که برخی از آن‌ها به  دلیل سادگی مشکلی پیش آمده، دارنده دستگاه می‌تواند مشکل را برطرف ساخته و دستگاه تصفیه آب را راه‌اندازی نماید و در برخی موارد هم به دلیل تخصصی تر بودن مشکل و ایراداتی که منجر به از کار افتادن و نیامدن آب می‌گردد مسئله کمی پیچیده تر و نیاز به بررسی تخصصی می‌باشد.

در ادامه به شرح هر دو مورد خواهیم پرداخت:

۴ راه حل آسان برای مشکلات رایج دستگاه تصفیه آب پیش از تماس با متخصص

۱- ابتدای امر برق دستگاه چک کنید که آیا دو شاخه در پریز قرار دارد یا نه!

به دلیل اینکه در کنار دستگاه تصفیه آب لوازم شوینده و… قرار دارد به هنگام گذاشتن یا برداشتن این لوازم گاهی سیم دستگاه کشیده شده و در نتیجه از پریز کمی بیرون آمده و برق قطع می‌گردد و همین مورد ساده باعث از کار افتادن دستگاه تصفیه آب می گردد.

۲- چک کردن شیر ورودی

در موارد زیادی دیده شده که شیر ورودی دستگاه بسته بوده و مشتری با مرکز تماس گرفته که آب از دستگاه تصفیه آب نمی‌آید؛ بنابراین دومین موردی که لازم است چک کنید باز بودن شیر ورودی است. شیر ورودی مانند شیر گازی است که دستگیره آن باید موازی شلنگ وصل شده به آن باشد تا جریان آب بازگردد. مشتریان به هنگام مسافرت باید برق دستگاه را قطع کرده و شیر ورودی رو ببندند و به هنگام مراجعت گاهی به حالت عادی بازگرداندن یک کدام از این دو مورد را فراموش می‌کنند ؛ باید هر دو مورد چک شود. گاهی به اشتباه به جای شیر پیسوار یا شیر ورودی ماشین لباسشویی یا ظرفشویی به اشتباه شیر ورودی دستگاه بسته می‌شود.

۳- چک کردن سیم کشی دستگاه

امکان دارد با گذاشتن یا برداشتن لوازم شوینده در زیر سینک یا جابجایی دستگاه، فیش برق‌های (‌های پرشر، لو پرشر، شیر برقی و پمپ دستگاه) کمی شل شده یا جدا گردد که سیم‌ها و فیش‌ها نیز بهتر است چک شود. در اینگونه موارد با گذاشتن یک فیش بر جای خود دستگاه شروع به کار خواهد کرد. جای نگرانی بابت برق گرفتگی نیست، زیرا برق دستگاه تصفیه آب خانگی ۲۴ ولت بوده و مشکلی به وجود نمی‌آورد. لازم به ذکر است برخی از دستگاه‌ها استاندارد نبوده و متأسفانه بخشی از لوازم دستگاه برق ۲۲۰ ولت دارند که از مشخصات بارز این نوع دستگاه‌ها برق‌های پرشر لو پرشر و شیر برقی قبل از آداپتور و فقط پمپ دستگاه تصفیه آب خانگی بعد از آداپتور گرفته شده، در این دستگاه‌ها باید هوشیار باشیم که دچار برق گرفتگی نشویم.

۴- تا خوردن شلنگ تصفیه آب

برخی از اوقات دیده شده دارنده دستگاه تصفیه آب خانگی به دلیل نظافت یا هر مورد دیگر دستگاه را در زیر سینک جابجا می‌نماید یا در اثر گذاشتن یا برداشتن لوازم شوینده و لوازم دیگری که معمولاً در زیر سینک گذاشته می‌شود یکی از شلنگ‌های اصلی دستگاه مخصوصاً شلنگ ورودی تا خورده و امکان عبور آب از آن صلب میشود که در این مواقع از دستگاه تصفیه آب، آبی خارج نمی‌گردد. بهتر است زمانی که مشاهده شد از دستگاه تصفیه آب خارج نمی‌گردد دستگاه را بررسی کرده و اگر شلنگی تا خورده بود موقعیت دستگاه یا شلنگ را در حالتی قرار دهید که اصطلاحاً شلنگ باز شده و راه عبور آب باز شود. البته ناگفته نماند این شلنگ‌ها از جنسی ساخته شده‌اند که به راحتی شکسته یا تا نمی‌خورند اما در موارد نادر این موضوع تجربه شده است.

عیب‌یابی پیشرفته دستگاه تصفیه آب: مشکلاتی که به کمک متخصص نیاز دارند

مواردی که نیاز به کمک متخصص حرفه‌ای در آن‌ها می‌باشد به ترتیب شایع بودن در اولویت‌بندی ذیل قرار می‌گیرند:

۱- سوختن آداپتور

که معمولاً به خاطر نوسانات برق شهری اتفاق می‌افتد. بهتر است برای پیشگیری از این مشکل از محافظ برق برای دستگاه تصفیه آب استفاده نمایید.

۲- خراب شدن شیر برقی

زمانی که شیر برقی می‌سوزد به دلیل آنکه شیربرقی نرمال آف می‌باشد دستگاه کار خواهد کرد ولی آب تصفیه نشده و از آن خارج نمی‌گردد.

۳- خرابی لو پرشر

این سوئیچ وظیفه دارد به هنگام قطع شدن آب ورودی یا افت فشار آب شهری برای جلوگیری از خرابی پمپ، برق دستگاه را قطع کند که خراب شدن آن باعث می‌شود دستگاه کار نکرده و آب از دستگاه خارج نگرد.

۴- خرابی‌های پرشر

وظیفه‌های پرشر این است که وقتی آب از مخزن برداشت می‌شود برای جایگزین شدن آب تصفیه جدید به مخزن دستور به کار پمپ و بقیه اجزا می‌دهد و زمانی که مخزن پر می‌شود دستور به خاموش شدن دستگاه می‌دهد. خراب شدن این سوئیچ باعث می‌شود تولید متوقف شده و دیگر از دستگاه آب خارج نگردد.

۵- مسدود شدن منافذ(کیپ شدن) شدن ممبران

کیپ شدن فیلتر ممبران نیز باعث می‌شود دستگاه علی رغم این که روشن می‌شود و پمپ کار می‌کند ولی آب تصفیه نگردد.

۶- کیپ شدن فیلتر مرحله اول

در بین انواع فیلتر دستگاه تصفیه آب خانگی این فیلتر فیلتر پلی پروپیلن الیافی است که وظیفه آن گرفتن زنگار لوله‌ها و گل و لای می‌باشد و گاهی اتفاق می‌افتد به دلیل قطع و وصل شدن آب شهری که هنگام وصل شدن زنگار لوله‌ها در ابتدای عمل از لوله‌ها خارج شده و وارد دستگاه تصفیه آب می‌گردد بحث کیپ شدن را به وجود می‌آورد.در برخی از برج‌های مسکونی که سال ساخت آن‌ها بالاست و لوله کشی‌های آن‌ها قدیمی است این موضوع بسیار شایع می‌باشد؛ برخی از مناطق نیز به دلیل استفاده از آب چاه شهرک‌های مسکونی میزان کدورت و گل و لای بالایی دارند و کیپ شدن فیلتر مرحله اول گاهی دیده می‌شود.

جمع‌بندی

در آخر توصیه می‌شود وقتی از دستگاه تصفیه آب خانگی خروجی آب صورت نگرفت بهتر است طبق دستورالعمل مواردی که ذکر شده را چک کنید:

  1. برق دستگاه
  2. شیر ورودی
  3. اتصال‌های سیم کشی
  4. شکستگی یا تا خوردگی شلنگ

اگر از این موارد اطمینان حاصل نمودید و مشکل مرتفع نشد از مرکز تخصصی که دستگاه را تهیه نموده‌اید برای رفع مشکل کمک بگیرید.

اشتراک گذاری

WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Telegram
پیمایش به بالا